Hrtsková polévka

Suroviny

hrách
50 g
fazole
50 g
čočka
50 g
kroupy
50 g
kořenová zelenina
50 g
sádlo
30 g
voda
1 l
cibule
1 ks
sůl a mletý pepř
dle chuti
majoránka
dle chuti

Postup přípravy:

Večer dáme namočit všechny luštěniny a druhý den je uvaříme v téže vodě s kroupami do změknutí. Před dovařením polévky přidáme strouhanou kořenovou zeleninu a cibuli. Polévku zahustíme jíškou ze sádla a hladké mouky. Okořeníme majoránkou, osolíme a opepříme podle chuti.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.1.2014 12:05| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist