Výborná pikantní čočka

Suroviny

čočka
300 g
cibule
1 ks
paprika
2 ks
olej
2 PL
feferonka
1 ks
kečup
150 ml
hrášek
100 g
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Čočku namočíme na několik hodin do studené vody a pak uvaříme téměř doměkka. Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, nakrájené paprikové lusky a feferonku. Pak přidáme čočku, kečup, hrášek, dochutíme solí a pepřem a dovaříme. Nezahušťujeme moukou, čočku nám dostatečně zahustí kečup a cibule. Podáváme s opečenou klobásou, uzeninou nebo jen s krajícem chleba.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.11.2013 6:20| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist