Škubánky z jáhel

Suroviny

mléko
1 l
jáhly
250 g
sůl
máslo
100 g
cibule
1 ks
škvarky

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Uvařte jáhlovou kaši (jáhly třikrát spařte v horké vodě, vsypte je do vařicího mléka a za stálého míchání vařte asi půl hodiny, dokud nezměknou).

Z husté kaše vykrajujte lžící, kterou namáčíte v horkém rozpuštěném másle, škubánky a posypte je osmaženou cibulkou a vepřovými škvarkami.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.1.2012 10:32| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist