Tortilla s grilovanou roštěnou, rukolou a parmazánem

Suroviny

větší tortily
1 ks
rukoly
20 g
grilovaného roštěnce
70 g
červené a žluté papriky
20 g
zakysané smetany
20 g
parmazán
20 g
sůl a barevný pepř

Postup přípravy:

Foto zdroj: La Lorraine

Roštěnou posypeme hrubou solí a hrubým mletým pepřem. Zprudka opečeme na rozpáleném grilu ze všech stran a poté pozvolna pečeme na okraji grilu, kde je maximálně cca 90 °C. Jakmile grilovací jehla teploměru dosáhne 59 °C v jádru, tak stáhneme z grilu. Tortilu na chvilku položíme na gril, jen aby se prohřála, pozor, ať ji nespálíte. Poté potřeme zakysanou smetanou spolu se strouhaným parmazánem. Poklademe rukolu a proužky čerstvé barevné papriky a zarolujeme. Doplníme ještě tradiční mexickou omáčku quacamolle či jinou salsu.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.6.2014 11:57| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist