Telecí řízky s jarní cibulkou

Suroviny

telecí řízky
3 ks
mléko
1 PL
vejce
1 ks
olej
1 PL
jarní cibulka
6 ks
sůl, pepř
hladká mouka
strouhanka

Postup přípravy:

Maso tence rozklepeme a ochutíme mletým pepřem a solí. Vejce rozšleháme s olejem a mlékem. Jarní cibulky očistíme a z každé odkrojíme asi 5 cm dlouhý dílek s hlavičkou. Zbytek natě nakrájíme na kroužky, které použijeme na ozdobu.

Na každý telecí plátek položíme napříč 2 cibulky, maso přehneme a spojíme jehlou nebo párátkem. Naplněné kapsy obalujeme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Smažíme zvolna ve vyšší vrstvě oleje dorůžova.

Smažené řízky zbavíme jehel, ozdobíme cibulovou natí.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.7.2011 2:39| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist