Bifteky s tropickým ovocem

Suroviny

hovězí bifteky
4 ks
sůl, zázvor, citrónová šťáva
banány
2 ks
pomeranč
1 ks
olej

Postup přípravy:

Bifteky osolíme, okořeníme zázvorem, potřeme citrónovou šťávou a necháme v chladu odležet. Dva velké tvrdší banány nakrájíme na kolečka, velký zralý pomeranč na plátky. Bifteky důkladně opečeme po obou stranách na malém množství oleje, přendáme je na vyhřáté talíře, na pánvi ještě narychlo orestujeme banány a pomeranč a bifteky jimi ozdobíme. Podáváme s bramborovými kroketami nebo hranolky.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.6.2013 8:07| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist