Zeleninové karbanátky

Suroviny

konzervované fazole
500 g
cibule
1 ks
nakrájený celer
1/2 ks
sójový jogurt
1/2 ČL
rajský protlak
1 ČL
nasekaná petrželka
2 ČL
kari koření
1/2 ČL
sůl
mletý černý pepř
oloupané brambory
6 ks
panenský olivový olej

Postup přípravy:

Rozmačkejte fazole a smíchejte je s ostatními ingrediencemi s výjimkou brambor a olivového oleje.

Ze směsi vytvořte šest karbanátků.

Nastrouhejte brambory, vymačkejte z nich dobře vodu a karbanátky v nich obalte.

Rozehřejte na pánvi olej a karbanátky smažte po obou stranách, až budou hnědé, měkké a křupavé.

Ihned podávejte s míchaných zeleninovým salátem, ozdobeným čerstvými lístky koriandru a lžičkou sójového jogurtu.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist