Zapečené hříbky se slaninou a sýrem

Suroviny

0,3 l sklenice hříbků či žampiónů ve sladkokyselém nálevu
1 ks
libová anglická slanina
300 g
niva
100 g
olivy
100 g

Postup přípravy:

Na plátek anglické slaniny položíme houbičky a zarolujeme. Takto naplníme všechnu slaninu hříbky, poklademe do pekáče. Posypeme sekanými olivami, tymiánem a strouhanou ninou. V troubě vyhřáté na 200 °C pečeme 10-15 minut, až se slanina a niva začne rozpouštět. Podáváme jako chuťovku k pivu nebo vínu.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.1.2016 11:59| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist