Výborný jehněčí špíz

Suroviny

vykostěného jehněčího hřbetu
600 g
česneku
2 stroužky
olivového oleje
100 ml
cayennského pepře
1 ČL
kořenící pasty sambyl oelek
1 ČL
soli
1 ČL
mleté skořice
1 špetka
kmín
dle chuti
koriandr
dle chuti

Postup přípravy:

Česnek rozetřeme s olejem a kořením, přidáme na kostky nakrájené maso, důkladně promícháme, přikryjeme a marinujeme nejméně 3 hodiny. Pak maso vyjmeme z marinády, osušíme a napichujeme na špíz. Po všech stranách grilujeme asi 15 minut.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.6.2016 10:42| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist