Vepřové s vínem a zeleninou

Suroviny

cibule
1 ks
česnek
2 stroužky
rajský protlak
3 PL
sůl
4 špetky
pepř
4 špetky
sezamový olej
5 PL
libové vepřové maso
1 kg
řapíkatý celer
1 ks
větší mrkev
1 ks
červené víno
400 ml
mražený hrášek
1 hrnek

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso nakrájíme na kostky a na oleji opečeme ze všech stran. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, nastrouhanou mrkev a nakrájený celer. Osolíme, opepříme a restujeme 5 minut. Zalijeme vínem, přidáme rajčatový protlak a dusíme, až maso změkne. Přidáme hrášek a ještě 5 minut podusíme. Podáváme s bramborovou kaší.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.10.2011 3:10| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist