Vepřové řízky po dalmátsku s hořčicí

Suroviny

vepřové kýty
600 g
cibule
50 g
hořčice
2 PL
rajského protlaku
2 PL
bílého vína
100 ml
šťávy a kůry z citrónu
½ ks
mleté papriky
1 špetka
sůl, pepř
dle chuti
hladká mouka na obalení
dle potřeby
sádlo na opečení
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na řízky a naklepejte. Osolte ho, opepřete a lehce obalte v hladké mouce. Každý řízek prudce opečte po obou stranách na sádle a dejte stranou. Na tomtéž sádle osmahněte drobně nasekanou cibuli, přidejte papriku, řízky a přimíchejte hořčici, protlak a citrónovou kůru a šťávu. Podlijte trochou vína a vody, přiklopte a duste doměkka. Během dušení občas podlévejte vínem a vodou. Podávejte s rýží a salátem.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.8.2016 8:38| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist