Vařený chřest s máslem

Suroviny

chřestu
200 g
másla
10 g
vody
500 ml
trochu cukru, sůl

Postup přípravy:

Chřest oloupeme. Odřízneme dřevnaté konce, svážeme kuchyňskou nití do svazečků. Vaříme ve vroucí osolené vodě spolu s trochou cukru a másla 15 minut.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.3.2015 9:29| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist