Topinky z brambor s česnekem

Suroviny

brambor
400 g
sádla
80 g
česneku
2 stroužky
soli
1 špetka

Postup přípravy:

Brambory omyjeme, nakrájíme na plátky a prudce je zapečeme v troubě vyhřáté asi na 220-230 °C. V misce rozehřejeme sádlo (nejlépe husí), přidáme se solí utřený česnek. Brambory upečené do křupava potřeme ochuceným omastkem a ihned podáváme.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.8.2016 2:13| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist