Tataráček pomazánka

Suroviny

sojová drť
zeleninový vývar
rajský protlak nebo kečup
cibule
1 ks
olej
1 PL
sůl
pepř
sójová omáčka
kyselá okurka
1-3 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Sojovou drť uvaříme dle návodu ve vývaru nebo vegetě. Scedíme a vyždímáme, vodu vylijeme. Mezitím si na oleji osmažíme cibulku do zlatova, přidáme soju. Přidáme rajčatový protlak, sůl, pepř, sojovku. Chvíli podusíme.

Do prochladlé směsi nastrouháme kyselou okurku. Podáváme s chlebem, nebo topinkami.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.2.2012 2:26| autor: Denise1

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist