Skvělý žampiónový salát s cibulkou

Suroviny

žampiónů
400 g
cibule
2 ks
oleje
2 PL
bílého vína
2 PL
citrónu
1 ks
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Žampióny umyjeme, překrájíme na malé kousky, dáme vařit do slané vody na cca 4 – 5 min. Scedíme, vychladíme. Promícháme s pokrájenou cibulí, okořeníme, přidáme citrónovou šťávu i víno (možno vynechat), pokapeme olejem a posypeme posekanou plocholistou petrželkou. Necháme v lednici odstát.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.4.2016 10:51| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist