Salát s tuňákem, vejci a olivami

Suroviny

cherry rajčata
5 ks
cibule
1 ks
ledový salát
1 ks
natvrdo uvařená vejce
2 ks
černé olivy
8 ks
zelené fazolky
8 ks
tuňák ve vlastní šťávě
1 plechovka
citrónová šťáva
1 PL
ocet
6 ČL
cukr
1 ČL
sůl a cukr
1 špetka

Postup přípravy:

Smícháme ocet, cukr, pepř a sůl. Zálivkou přelijeme nakrájenou zeleninu, přidáme nakrájeného (nebo rozmačkaného) tuňáka a vejce. Pokapeme citrónovou šťávou a promícháme. Podáváme s bílým pečivem.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 15x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.2.2015 1:52| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist