Ryba v lahodné marinádě s bylinkami

Suroviny

rybích filetů
600 g
nastrouhané citrónové kůry
2 ČL
čerstvého kopru
2 ČL
čerstvého rozmarýnu
1 ČL
česneku
2 stroužky
bílý pepř
dle chuti
sůl
dle chuti
máslo
dle potřeby
olivový olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Rozmarýn a kopr nasekáme na drobno, kůru z citrónu a česnek smícháme s olejem. Rybu (zde pstruh s červeným masem) marinujeme dvě hodiny v připravené směsi. Před grilováním lehce setřeme česnek a bylinky, aby se maso nepřipalovalo a grilujeme z obou stran na téměř suché pánvi mírně dočervena (v případě potřeby použijeme na grilování zbylý olej z marinády). Na závěr na hotové porce položíme kousek studeného másla a ozdobíme plátky citrónu a bylinkami.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.3.2016 11:37| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist