Rajčatová polévka se sýrem a bazalkou

Suroviny

rajčat
5 ks
česneku
3 stroužky
menší cibule
1 ks
rajčatového protlaku
1 PL
masového vývaru
500 ml
cukru
1 špetka
sůl
dle chuti
bazalka
dle libosti
sýr
dle libosti
máslo
dle potřeby

Postup přípravy:

Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na másle podusíme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a nakrájená rajčata. Pak přidáme protlak a cukr, zalijeme vývarem a povaříme 10 minut. Ozdobíme sýrem a bazalkou.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.7.2016 7:54

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist