Rajčata plněná fazolkami

Suroviny

zelených fazolových lusků,
400 g
rajčat
8 ks
křepelčích vajec
8 ks
tvrdého sýra
50 g
sůl, pepř
dle chuti
nasekaná petrželka
dle libosti

Postup přípravy:

Očistěte 400 g zelených fazolových lusků, vložte je do menšího množství vroucí osolené vody a povařte je doměkka cca 10 minut (zmrazené vařte jen krátce). Seřízněte od stopky 8 rajčat, vydlabejte je, vnitřek osolte, opepřete a naplňte fazolkami. Do každého rajčete nalijte rozklepnuté křepelčí vejce, posypte je nastrouhaným tvrdým sýrem (50 g) a v předehřáté troubě zapečte cca 20 minut. Hotová rajčátka posypte nasekanou petrželkou.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.10.2016 9:28| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist