Polévka z fazolkových lusků se zeleninou

Suroviny

fazolové lusky
200 g
celer
200 g
červené fazole ve slaném nálevu
100 g
zázvor
100 g
cibule
1 ks
paprika
1 ks
brambora
1 ks
voda
150 cl
tymián
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Fazolové lusky očistěte a překrájejte na poloviny, celer nakrájejte na kostičky, cibuli nadrobno a zázvor s paprikou na nudličky. Vše zalijte vodou, osolte a vařte asi 20 minut. Pak přidejte fazole bez nálevu a najemno nastrouhanou bramboru, která polévku zahustí, vařte ji v ní asi 10 minut. Dochuťte pepřem, solí a tymiánem.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.6.2012 9:15| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist