Pochoutkový tatarský biftek s hořčicí

Suroviny

hovězí vývar
600 g
worchestrová omáčka
3 PL
plnotučná hořčice
2 PL
žloutek
6 ks
šalotka
2 ks
tabasco
kečup
mletý černý pepř
sůl

Postup přípravy:

Hovězí maso nakrájené na menší kousky na jemno pomeleme na masovém strojku nebo ho naškrábeme. Pak do masa vmícháme oloupané na jemno nasekané šalotky, plnotučnou hořčici, worcesterskou omáčku, osolíme a opepříme. Můžeme také přidat pár kapek tabasca a podle chuti kečup, nakonec přidáme žloutky, důkladně vše promícháme a ihned podáváme s usmaženými topinkami potřenými česnekem.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.2.2016 7:56| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist