Plněné králičí hrudí masem a párkem

Suroviny

hrudníky z králíka s břišními blánami
2 ks
mleté maso
200 g
párky
2 ks
vejce
1 ks
brambory
česnek
3-4 stroužky
sůl dle chuti
pepř dle chuti
kmín dle chuti
olej

Postup přípravy:

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

Hrudník s břišními blánami nasolíme a vytřeme česnekem. Do otvoru v krku vložíme párek, hrudník naplníme sekanou, obalíme břišními blánami a zašijeme. Takto připravené hrudníky dáme na olejem vymazaný plech a dáme péct do trouby. V průběhu pečení potřeme rozšlehaným vejcem,olejem, posolíme, pokmínujeme a přidáme syrové brambory nakrájené na plátky. Necháme dopéct doměkka.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.2.2011 7:18| autor: Handale

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist