Piškotová roláda s jahodovým krémem

Suroviny

vejce
5 ks
cukr
30 dkg
polohrubá mouka
5 PL
mléko
1/2 l
škrobová moučka
1 PL
jahodový puding
1 ks
máslo
25 dkg
jahody
35 dkg
čokoláda
dle potřeby

Postup přípravy:

Těsto: 5 vajec, 5 lžic cukru, 5 lžic polohrubé mouky
Krém: 1/2 l mléka, 1 lžíce škrobové moučky, 1 jahodový puding, 25 dkg másla, 35 dkg jahod, 25 dkg cukru, čokoláda

Z vajec, cukru a mouky ušleháme těsto, nalijeme na plech a upečeme. Po upečení těsto srolujeme. Z mléka, pudingu a moučky uvaříme puding. Po vychladnutí smícháme s máslem a cukrem. Vychladlou roládu potřeme 2/3 krému, posypeme jahodami a stočíme. Povrch potřeme zbytkem krému, ozdobíme jahodami a nastrouhanou čokoládou. Dáme ztuhnout do lednice.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.4.2013 10:06| autor: 88pacicka88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist