Pikantní hovězí pečeně s česnekem a párky

Suroviny

zadní hovězí maso
8 plátků
velká cibule
1 ks
sůl
mletá paprika
česnek
4 stroužky
hladká mouka
1 PL
nožičky párku
3 ks
olej
2 PL
voda

Postup přípravy:

Omyté maso naklepeme, osolíme, poprášíme paprikou, potřeme rozdrceným česnekem a obalíme v hladké mouce. Na pánvi s rozehřátým olejem osmažíme oloupanou nadrobno nakrájenou cibuli. Cibuli přendáme do pekáče a na zbytku oleje opečeme plátky masa.

Opečené maso i s olejem dáme k cibuli. Přidáme na tenká kolečka nakrájené párky, podlijeme vodou a dusíme v troubě doměkka. Během pečení podléváme vodou a obracíme. Šťávu můžeme dochutit solí.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.7.2011 8:04| autor: MARCURKA

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist