Papilot s vepřovým masem a ananasem

Suroviny

ananasu
1 ks
vepřových medailonků z kýty nebo panenky
8 ks
olivového oleje
1 PL
kurkumy
1 ČL
rukoly
1 hrst
husté sladké sójové omáčky
1 PL
sůl
dle chuti
drcený pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Ananas okrájejte, nakrájejte na kolečka a vykrojte tuhý střed. Maso lehce naklepejte, osolte a opepřete. Větší plát pevného alobalu potřete olejem, rozložte na něj střídavě medailonky a plátky ananasu, posypte kurkumou, jemně nasekanými lístky rukoly a zakápněte sójovou omáčkou. Alobal pevně uzavřete, položte na plech, vložte do předehřáté trouby a při asi 180 °C pečte asi 30 minut. Podávejte s bramborami, rýží a pečivem.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.8.2016 8:45| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist