Naložený hermelín s grilovacím kořením a česnekem

Suroviny

pravý hermelín
1 ks
grilovací nebo ďábelské koření
1 špetka
pepřové koření
1 špetka
rostlinný olej
10 PL
tymián
1 špetka
česnek
1 stroužek

Postup přípravy:

Hermelín opatrně rozkrojíme podélně na dvě identické půlky. Z původní vnitřní strany obě půlky posypeme trochou tymiánu, grilovacího nebo ďábelského koření a pepřového koření (směs barevných pepřů). Česnek rozlisujeme v lisu a obě půlky sýru česnekem potřeme. Do skleněné misky nalijeme olej tak, aby obě půlky sýru ležely pod hladinou. Necháme sýr do druhého dne za pokojové teploty vyzrát a pak už jen hodujeme.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.8.2015 3:16| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist