Marináda na grilování s bazalkou

Suroviny

másol
4 PL
citrónová šťáva
1 PL
sušená nebo čerstvá bazalka
1 ČL
mletý černý pepř
1/2 ČL
sůl
1/2 ČL

Postup přípravy:

 

Máslo rozehřejeme. Pozvolna do něj přimícháme výše uvedení přísady. Necháme nejméně 30 minut uležet, pak touto směsí potíráme grilované pokrmy.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.5.2015 12:06| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist