Lívance s játry a bramborami

Suroviny

drůbeží játra
150 g
vepřová játra
150 g
brambory
250 g
cibule
1 ks
česnek
3 stroužky
hladká mouka
2 PL
sůl, pepř
olej na smažení

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Játra‚ syrové brambory a cibuli umeleme‚ přidáme sůl‚ mouku‚ pepř a česnek. Promícháme a lžící vkládáme na rozpálený tuk.

Opékáme z obou stran. Jako příloha se hodí vařené brambory a zelenina.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.3.2012 3:22| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist