Lahodná vepřová jatýrka s chilli

Suroviny

vepřových jater
300 g
cibule
1 ks
česneku
3 stroužky
majoránky
2 špetky
chilli
1 špetka
barevného drceného pepře
1 špetka
kečupu
5 PL
drceného kmínu
1 špetka
skořice mleté
1 špetka
soli
3 špetky
mleté sladké papriky
2 špetky
dobrého olivového oleje
2 PL

Postup přípravy:

Cibuli nakrájíme na kostičky. Játra omyjeme a nakrájíme na kousky. Cibuli osmažíme na oleji dozlatova, přidáme játra, po chvíli posypeme mletou sladkou paprikou, kmínem a dusíme doměkka. Můžeme trochu podlít vodou. Ke konci dušení ochutíme chilli, česnekem, kečupem, podle chuti přidáme majoránku, špetku skořice a sůl. Necháme probublat a podáváme třeba s opékaným bramborem nebo rýží.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.10.2016 6:41| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist