Kuřecí řízky s hořčičnou omáčkou

Suroviny

kuřecích řízků
4 plátky
oleje
1 PL
sušeného oregana
1 ČL
zeleninového vývaru
100 ml
dijonské hořčice
1 PL
podrcených hořčičných semínek
1 ČL
škrobové moučky
1 ČL
citrónové šťávy
1 PL
cukru
1/2 ČL
sůl
dle chuti
čerstvě mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Kuřecí řízky opláchněte, osušte, osolte, opepřete, potřete olejem a posypte oreganem. Zabalte je do alobalu, vložte do trouby vyhřáté na 180 °C a pečte cca 20 minut. Vývar smíchejte v malém rendlíku s hořčicí, podrcenými semínky, citrónovou šťávou, škrobovou moučkou a cukrem (ten můžete i vynechat). Směs uveďte do varu a krátce povařte. Maso přelijte omáčkou. Podávejte s různou dušenou zeleninou a vařenou pohankou.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.8.2016 2:22

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist