Krevety v červené omáčce

Suroviny

čerstvých krevet
400 g
oleje
4 PL
cibule
1 ks
rajčat
400 g
feferonky
1 ks
paprik
300 g
bílého vína
200 ml
sůl, pepř
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti

Postup přípravy:

Opláchněte 400 g čerstvých krevet zakápněte je citrónovou šťávou. Na 4 lžících oleje zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte 400 g oloupaných nakrájených rajčat, červenou nakrájenou feferonku a 300 g červených tlustostěnných drobně nakrájených paprik. Zalijte 200 ml bílého vína, podle chuti osolte, opepřete, okyselte citrónovou šťávou a poduste 5 minut, až omáčka trochu zhoustne. Pak přidejte krevety a vařte zvolna ještě asi 5 minut. Ozdobte snítkou kopru. Podávejte s pečivem.

Hodnocení

1.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.7.2016 9:34| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist