Karbanátky z telecí plece s petrželkou

Suroviny

mleté telecí plece
800 g
mléka
200 ml
vajec
2 ks
housky
1 ks
sůl, pepř
dle chuti
nasekaná petrželka
dle chuti
strouhanka
dle potřeby
olej na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Housku nakrájíme na plátky a zalijeme ji ohřátým mlékem, necháme chvíli nasáknout, pak mléko vymačkáme. V míse promícháme mleté telecí maso s vymačkanou houskou, vejci, solí, pepřem a nasekanou petrželkou, přidáme také trochu strouhanky. Z masové hmoty vytvarujeme jednotlivé karbanátky, ty pozvolna smažíme v rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.5.2016 9:57| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist