Jemná pórková polévka

Suroviny

pórku
2 ks
oleje
2 PL
masoxu
1 kostka
smetany
1 ks
polohrubé mouky
4 PL
sůl, vegeta
dle chuti
voda
dle potřeby

Postup přípravy:

Pórek nakrájíme na malé proužky a opečeme na oleji, přidáme vodu, masox, sůl, vegetu a zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali polohrubou mouku. Provaříme a podáváme posypané nastrouhaným sýrem a opečeným rohlíkem.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.4.2016 10:55| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist