Hranolky z celeru s kořením

Suroviny

větší celer
1 ks
sladká mletá paprika
1 ČL
koření na grilovanou zeleninu
1/4 ČL
olej, sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, očistíme a nakrájíme na plátky silné cca 1 cm. Z plátků nakrájíme hranolky cca 1×1 cm silné. Hranolky vložíme na 2-3 minuty do vroucí vody, poté je scedíme a dobře okapané smícháme s olejem a kořením. Hranolky rozprostřeme na plech a pečeme v rozpálené troubě při 200-200 °C asi 30 minut. Nakonec osolíme a podáváme jako přílohu popřípadě s nějakým chutným studeným dipem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.1.2015 3:19| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist