Hovězí zadní na česneku

Suroviny

hovězího zadního
500 g
česneku
4 stroužky
cibule
1 ks
sůl, pepř
dle chuti
sádlo
dle potřeby
hladká mouka
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a necháme alespoň 2 hodiny odpočinout. Na sádle osmahneme cibuli a přidáme kostky masa, ty zprudka opečeme ze všech stran,  podlijeme vodou a dusíme do měkka. Občas promícháme. Když bude maso měkké, v hrnku rozděláme hladkou mouku s vodou, pokrm zahustíme a přidáme česnek, dochutíme pepřem a solí, povaříme
ještě 5 minut.

 

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.2.2017 6:18| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist