Hovězí maso s houbami a hořčicí

Suroviny

hovězího masa (hovězí zadní)
500 g
sušených hub
1 hrst
plnotučné hořčice
1 ČL
houbového bujónu
1 kostka
cibule
1 ks
solamylu
1 PL
mletá paprika
dle chuti
pepř
dle chuti
sůl
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Hovězí maso si omyjeme a nařežeme na nudličky. Na oleji si dozlatova osmahneme cibuli, poprášíme ji červenou paprikou, promícháme a rychle přidáme maso, aby nezhořkla. Podlijeme houbovým vývarem. Opepříme, osolíme, přidáme hořčici, horkou vodou spařené houby a dusíme do měkka. Když je již maso měkké, děravou vařečkou ho vyjmeme a šťávu si zahustíme hladkou moukou nebo solamylem rozmíchaným v trošce vody. Trochu provaříme, přidáme maso, promícháme a můžeme podávat.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.4.2016 8:32

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist