Grilovaný lilek s krémovým sýrem

Suroviny

většího lilku
1 ks
smetanových krémových sýrů (lučina, žervé)
3 ks
olivového oleje
1 dcl
mléka
3 PL
česneku
2 stroužky
sekaná pažitka
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Lilek důkladně omyjeme a nakrájíme po délce na tenké plátky silné přibližně 0,5 cm. Osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném grilu. Opečený lilek potřeme olivovým olejem a prolisovaným česnekem, necháme vychladnout. Sýr dobře promícháme s mlékem a zbylým olivovým olejem. Ochutíme solí, pepřem a sekanou pažitkou. Grilované plátky lilku stočíme do kornoutků, které plníme sýrovou směsí. Podáváme s bílým pečivem.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.6.2016 1:38| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist