Grilovaná treska

Suroviny

treska
4 ks
česnek
2 ks
olivový olej
1 PL
sůl
1 špetka
pepř
1 špetka

Postup přípravy:

Filety očistíme, osušíme, osolíme a opepříme. Pokapeme olivovým olejem a přidáme nasekaný česnek. Marinujeme cca 15 minut. Poté grilujeme cca 5 minut z každé strany (podle tloušťky filetu).

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 15x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.9.2015 7:31| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist