Francouzské palačinky s jablky a šlehačkou

Suroviny

mléko
1/4 ml
vejce
1 ks
mouka
vanilkový cukr
1 ks
cukr
2 PL
sůl
1 PL
jablko
4-5 ks
šlehačka

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Postup je velmi jednoduchý uděláme těsto stejně jako na normální palačinky. Takže smícháme ingredience a přidáme do nich mouku podle toho jak chceme aby bylo těsto husté, pak přidáme na hrubo nastrouhaná jablka a těsto znovu promícháme, pak na pánvi smažíme, po usmažení necháme palačinky chvíli odpočinout dáme na ně šlehačku a zatočíme…. 🙂

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.5.2011 12:34| autor: EWELINES

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist