Fenyklová pomazánka s lučinou

Suroviny

fenykl
30 dkg
lučina
10 dkg
šalotka
1 ks
zeleninový vývar
250 ml
citrónová šťáva
2 ČL
olivový olej
2 PL
sůl

Postup přípravy:

Fenykl očistíme, odstraníme tvrdý střed a nakrájíme na slabé plátky. Šalotku nakrájíme nadrobno a s fenyklem podusíme na oleji. Pak přidáme vývar a vaříme doměkka cca 10-15 minut. Po vychladnutí uděláme pyré, vmícháme lučinu a dochutíme citrónovou šťávou a solí.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.10.2015 9:33| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist