Dobrota ze Znojma s rýží

Suroviny

hovězího masa
4 plátky
větší cibule
1 ks
sůl, pepř
dle chuti
kyselých okurek
4 ks
hladké mouky na zahuštění
1 PL
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na růžové cibulce z obou stran. Takto opečené podlejeme vodou a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu zahustíme hladkou moukou. Pořádně provaříme a nakonec orestujeme na oleji na kostičky nakrájené okurky a přidáme do omáčky. Jako příloha je vhodná rýže.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.12.2016 8:22| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist