Čína na vínové omáčce

Suroviny

bílek
2 ks
bílé víno
2 PL
škrobová moučka
1 ČL
sójová omáčka
dle potřeby
olej
4 PL
zázvor
dle chuti
mrkev
2 ks
pórek
2 ks
sůl
dle chuti
kuřecí maso
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na nudličky a smícháme s bílky, vínem, škrobovou moučkou a sójovou omáčkou. Směs vložíme na pánev do oleje, zvolna opečeme do světle žluté barvy a vyjmeme maso na talíř. Do pánve dáme nakrájenou mrkev, pórek, podlijeme vývarem, přidáme maso a dusíme do měkka. Jako příloha rýže, hranolky.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.2.2013 10:53| autor: 88pacicka88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist