Chřestový salát s mozzarellou

Suroviny

zeleného chřestu
500 g
mozzarelly
200 g
třešňových rajčátek
20 ks
olivového oleje
4 PL
citrónu
1-2 ks
česneku
1/2 stroužku
mořská sůl
dle chuti
čerstvě mletý pepř
dle chuti
bazalka
dle libosti

Postup přípravy:

Chřest omyjte a osušte, zdřevnatělé konce odřízněte, pěkné části vložte do vroucí osolené a citrónem okyselené vody a uvařte doměkka. Sceďte, propláchněte studenou vodou, nechte okapat a nakrájejte na kousky. K chřestu přidejte na kostičky nakrájenou mozzarellu a přepůlená rajčátka. V hrnku rozmíchejte olivový olej s utřeným česnekem, solí, pepřem a  4-5 lžícemi citrónové šťávy. Zálivku nalijte přes salát a posypte lístky bazalky.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.8.2016 2:06| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist