Čevabčiči na grilu s tymiánem

Suroviny

mleté hovězí maso
300 g
mleté vepřové maso
300 g
cibule
2 ks
česnek
2 stroužky
rajský protlak
1 PL
sůl, pepř
dle chuti
sladká paprika
1 ČL
tymián
1 ČL

Postup přípravy:

Mleté maso dáme do mísy, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a utřený česnek, okořeníme tymiánem, pepřem a paprikou a řádně promícháme. Podle potřeby dochutíme solí. Ze směsi tvoříme přibližně deseticentimetrové válečky, které grilujeme přibližně deset minut a během grilování potíráme olejem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 15x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.9.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist