Bylinkový jarní vývar

Suroviny

vývaru z masa na velikonoční nádivku (vepřové i uzené)
1,5 l
vejce uvařené natvrdo
1 ks
zelené bylinky (pažitka, petrželka, celerová nať, libeček, kvítky sedmikrásek, popenec)
sůl, pepř,
vegeta, maggi

Postup přípravy:

Množství vývaru a vajíček závisí na počtu osob (na osobu počítáme 1/4 l vývaru a 1/4 vejce). Zužitkujeme vývar z masa, které jsme vařili na velikonoční nádivku. Na zahrádce a na louce natrháme čerstvé jarní bylinky.

Do vývaru rozkrojíme vejce, ochutíme ho lžičkou vegety, kouskem maggi kostky, pepřem a podle potřeby osolíme. Nalijeme na talíře a ozdobíme čerstvými sedmikráskami.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist