Buvolí závin na česneku a hořčici

Suroviny

zadní hovězí
anglická slanina
okurky
klobásky
cibule
česnek
hořčice

Postup přípravy:

Rozklepeme hovězí zadní na plát 20×30 cm. Pomažeme hořčicí a položíme anglickou slaninu, půlky okurek, klobásek, přidáme cibuli, česnek a zavineme, převážeme provázkem a zabalíme do alobalu. Na pekáči pečeme asi 45 min.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist