Bílé fazole s rajčatovým protlakem

Suroviny

bílé fazole
500 g
cibule
1 ks
zeleninový bujón
1 kostka
olej
1 PL
sušená paprika
1 ČL
rajčatový protlak
1 plechovka
sůl a pepř
dle chuti
ocet
dle chuti

Postup přípravy:

Fazole přes noc namočíme do vody a druhý den dáme do hrnce a vaříme do změknutí. Přidáme do vývaru najemno nakrájenou a orestovanou cibuli. Poté co fazole změknou, rozmícháme si trochu hladké mouky ve vodě, přidáme rajčatový protlak a zahustíme na potřebnou hustotu. Dochutíme dle vlastní chuti octem, solí, pepřem a podáváme s orestovanou uzeninou a čerstvým chlebem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 16x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.1.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist