Biftečky se sýrem a bazalkou

Suroviny

zadního hovězího masa (nejlépe ze svíčkové)
600 g
tvrdého sýra
100 g
sůl, mletý pepř
dle chuti
mletá paprika
dle chuti
bazalka nebo petrželka
dle chuti
olej na potření
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky asi 1,5 cm tlusté a jemně je naklepeme. Potřeme je olejem a okořeníme. Necháme asi 2 hodiny v chladnu odležet. Poté plátky položíme na rošt a grilujeme po každé straně cca 6 minut. Při opékání druhé strany před koncem tepelné úpravy posypeme maso nahrubo nastrouhaným sýrem smíchaným s nakrájenou petrželkou nebo bazalkou. Hotové plátky osolíme a podáváme s chlebem a zeleninou, případně s jinou přílohou (dušenou rýží nebo grilovanými či vařenými brambory).

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.1.2017 2:12

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist