Karbanátky z brambor a zelí

Suroviny

brambory
7 ks
zakysané zelí
700 ml
vejce
4 ks
olej
5 PL
kmín
1 ČL
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Brambory uvaříme ve slupce, ještě teplé je oloupeme a nastrouháme. Nadrobno nakrájené zelí osmažíme na lžíci oleje a přidáme k bramborám. Do směsi přidáme dvě vejce, pepř, kmín, sůl a dobře promícháme. Z připravené hmoty tvarujeme karbanátky, obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance. Karbanátky smažíme v rozpáleném oleji. Podáváme s chlebem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.11.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist