Hlíva jako vídeňský řízek

Suroviny

hlívy ústřičné
400 g
hladké mouky
3 PL
strouhanky
3 PL
vejce
2 ks
olej na smažení
koření na houby

Postup přípravy:

Použijeme jenom kloboučky hlívy. Umyjeme je a ubrouskem osušíme. Posypeme houbovým kořením a obalujeme v mouce, v rozšlehaných vejcích a v strouhance. Smažíme na oleji z obou stran. Hlívové řízky podáváme teplé s bramborovou kaší.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.6.2014 9:27| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist